loading...
هما سنتر
المیناز اردیبهشت بازدید : 36 دوشنبه 14 شهریور 1401 نظرات (0)

عوارض میکرونیدلینگ صورت : در چند سال اخیر استفاده از میکرونیدلینگ در جوانسازی و رفع مشکلات پوستی طرفداران بسیاری را به خود جذب نموده است. قدمت استفاده از این روش را به زمان های بسیار قدیم یعنی دوران مصریان باستان برمیگردد که با گذشت زمان پیشرفته تر شده و همچنان مورد استفاده قرار میگیرد.

میکرونیدلینگ به نسبت سایر روش های درمان مشکلات پوستی عوارض کمتری دارد اما با این حال نمیتوان عوارض احتمالی آن را نادیده گرفت. در این مقاله قصد داریم به بررسی عوارض میکرونیدلینگ صورت بپردازیم. ابتدا بهتر با میکرونیدلینگ و روش درمان آن به طور کامل آشنا شوید.

میکرونیدلینگ چیست؟ و چگونه انجام میگیرد؟

میکرونیدلینگ

بسیاری تصور میکنند میکرونیدلینگ روش درمانی جدید می باشد، این درحالی است که این روش درمانی بیش از ۵۰ سال است مورد استفاده قرار میگیرد و تاثیرگذاری آن در سراسر دنیا به اثبات رسیده است. در درمان مشکلات پوستی و از بین برد جای زخم و جراحت از این روش استفاده می شود و به دلیل غیر تهاجمی بودن طرفداران بسیاری دارد.

استفاده از این روش به نوعی به لایه برداری پوست کمک خواهد کرد و با افزایش گردش خون و کلاژن سازی اقدام به درمان مشکلات پوستی میکند. میکرونیدلینگ به دو طریق مورد استفاده قرار میگیرد که در ادامه به بررسی آن میپردازیم: (عوارض میکرونیدلینگ صورت)

روش های انجام میکرونیدلینگ

روش درمان میکرونیدلینگ با استفاده از دستگاه های مخصوصی می باشد. دهانه این دستگاه ها دارای سوزن های متعددی است که همانند ماساژور روی پوست حرکت میکند و با وارد کردن فشار اندک، زخم های بسیار ریزی روی سطح پوست ایجاد میکند. این کار کمک میکند مواد تقویتی و سرم ها راحت تر جذب لایه های زیرین پوست شود و در نتیجه اثرگذاری بیشتری داشته باشد.

این روش درمانی به یکی از دو طریق زیر مورد استفاده قرار میگیرد:

استفاده دستی از میکرونیدلینگ

بعضی از دستگاه های میکرونیدلینگ دارای قابلیت استفاده دستی می باشند که درمارولر نامیده میشوند. درمارولر نیز دستگاهی دارای بدنه پلاستیکی و سری متشکل از هزاران سوزن می باشد. سوزن های مورد استفاده در درمارولر معمولا از جنس تیتانیوم هستند و قادر به ایجاد حفره هایی با فاصله و عمق معین روی پوست صورت می باشند. (سوزن های مورد استفاده در میکرونیدلینگ در انواع جنس های سیلیکونی، شیشه ای، فلزی و …. وجود دارند اما در کشور ما قابل استفاده نمی باشند.)

استفاده از دستگاه میکرونیدلینگ

روش دیگر، استفاده از دستگاه های میکرونیدلینگ می باشد که دارای موتور الکتریکی هستند. بر خلاف روش قبلی که درمانی خانگی شناخته میشود این روش باید در کلینیک و توسط متخصصان مورد استفاده قرار گیرد. سرعت حرکت این دستگاه ها قابل تنظیم می باشند و علاوه بر این استفاده از آن منجر به ایجاد منافذ بیشتری روی سطح پوست خواهد شد. که طبیعتا اثرگذاری آن دو برابر روش قبلی  خواهد بود.(عوارض میکرونیدلینگ صورت)

میکرونیدلیگ در چه مواردی مورد استفاده قرار میگیرد؟

کاربرد میکرونیدلینگ در جوانسازی پوست صورت(رفع چین و چروک)

یکی از محبوبت ترین کاربردهای میکرونیدلینگ استفاده از آن در جوانسازی پوست صورت می باشد که طرفداران بسیاری دارد. پیری و ایجاد چین و چروک یکی از مشکلاتی است که با افزایش سن برای همه افراد ایجاد خواهد شد.

علت این امر کم تر شدن توانایی پوست در تولید کلاژن است. میکرونیدلینگ روشی است که منجر به افزایش کلاژن سازی سطح پوست می شود. به عبارتی افزایش جذب مواد مغذی و سرم ها روی پوست منجر به تولید بیشتر کلاژن و الاستین خواهد شد که در رفع چین و چروک پوستی اثرگذار است.(عوارض میکرونیدلینگ صورت)

کاربرد میکرنیدلینگ در از بین بردن جای جوش و آکنه

در بالا بیان کردیم میکرونیدلینگ منجر به لایه برداری و ترمیم لایه های پوستی می شود. این روش در درمان جای جوش و آکنه تاثیرگذار است. ایجاد منافذ کوچک روی سطح پوست، منجر میشود پوست با تولید کلاژن بیشتر نسبت به ترمیم خود اقدام نماید. در نتیجه این روش جای جوش، زخم، سوختگی و … نیز ترمیم خواهد شد.

کاربرد میکرونیدلینگ در درمان ترک های پوستی (سلولیت های ایجاد شده روی پوست شکم، پا و …)

ترک های پوستی مشکلی است که احتمالا بسیاری از شما با آن مواجه شده اید. علت این امر ممکن است چاقی و لاغری باشد و یا در دوران حاملگی روی پوست به وجود بیاید. به عبارتی پوست افراد دارای خاصیت کشسانی است از این رو با گذشت زمان و در اثر عواملی که بیان شد رو به تحلیل میرود و ترک هایی در سطح آن ایجاد میگردد. استفاده از میکرونیدلینگ تاثیر چشم گیری در درمان این مشکل خواهد داشت و منجر به ایجاد پوستی صاف میگردد.

عوارض میکرونیدلینگ صورت

به طور کل استفاده از روش های موجود برای جوانسازی پوست صورت ممکن است منجر به ایجاد عارضه های احتمالی روی سطح پوست شود که میزان و شدت این عوارض بسته به روش درمانی متفاوت است. حال سوالی که در ذهن بسیاری از علاقه مندان به میکرونیدلینگ مطرح میشود این است که آیا میکرونیدلینگ صورت عوارضی دارد؟

در پاسخ باید گفت میکرونیدلینگ به دلیل غیر تهاجمی بودن نسبت به سایر روش ها عوارض کمتری به همراه دارد. در ادامه تعدادی از عوارض میکرونیدلینگ صورت را بیان میکنیم:

قرمزی پوست صورت

  • افرادی که دارای پوست حساسی هستند ممکن است بعد از استفاده از میکرونیدلینگ پوست صورتشان قرمز شود. البته این عارضه بعد از مدتی رفع خواهد شد ممکن است در بعضی از افراد چند ساعت و در تعدادی چند روز ادامه یابد. به همین دلیل است که توصیه میشود میکرونیدلینگ را قبل از خواب انجام دهید.
  • چرا که در این صورت پوست در زمان خواب استراحت کرده و درمان خواهد شد.(اگر قصد استفاده از درمان خانگی درمارولر را دارید در انتخاب سوزن دقت کنید چرا که انتخاب سوزن نامناسب زخم های عمیق تری ایجاد میکند که به مدت زمان بیشتری برای درمان نیاز دارد.)
خشکی پوست صورت
  • خشکی پوست یکی از عوارض شایع میکرونیدلینگ می باشد که در تمامی انواع پوست اتفاق می افتد. مهم ترین علت بروز این مشکل انتخاب و استفاده از سوزن های نامناسب می باشد. برای پیشگری از وقوع این عارضه و درمان سریع تر آن توصیه میشود بعد از انجام میکرونیدلینگ از کرم ها و روغن های مرطوب کننده استفاده کنید تا با متعادل شدن میزان چربی پوست خشکی آن درمان شود.(عوارض میکرونیدلینگ صورت)

بروز عفونت پوستی

  • از دیگر عوارض میکرونیدلینگ صورت که میتوان آن را خطرناک دانست، بروز عفونت های پوستی است. سوزن های مورد استفاده در میکرونیدلینگ باید دائما ضدعفونی شوند و بعد از چند بار استفاده تعویض گردد. در غیر اینصورت ایجاد حساسیت و عفونت های شدید پوستی را در پی خواهد داشت.
ایجاد خراشیدگی روی پوست
  • همانطور که بیان شد دستگاه میکرونیدلینگ دارای سوزن های ریز متعددی است و همانند یک ماساژور بارها روی پوست صورت کشیده میشود. ممکن است در اثر حرکت روی پوست خراشیدگی و زخم های عمیقی روی پوست ایجاد گردد. که طبیعتا درمان و ترمیم این خراشیدی فرآیندی زمان بر خواهد بود. از این رو در انتخاب نوع سوزن و میزان فشار دستگاه دقت کنید.  (عوارض میکرونیدلینگ صورت)

ایجاد لک و کک مک روی پوست صورت

  • قبل از اقدام به استفاده از میکرونیدلیگ دقت کنید که در پوست شما هیچ گونه جوش و آکنه فعالی وجود نداشته باشد. در غیر این صورت استفاده از میکرونیدلینگ منجر میشود جوش و آکنه فعال بترکد و سطح بیشتری را آلوده نماید. این مورد از عوارض میکرونیدلینگ صورت می باشد که زیبایی شما را مختل میکند. و ممکن است مدت طولانی روی پوست صورت بماند و از بین نرود.
ایجاد التهاب و حساسیت پوستی
  • در بعضی از افراد ممکن است بعد از انجام میکرونیدلینگ حساسیت هایی روی پوست صورتشان ایجاد شود. علت ایجاد حساسیت، ترشح ماده ای به نام هیستامین می باشد که در اثر ورود مواد و سوزن ها روی پوست ایجاد میگردد. در افرادی که با این مشکل مواجه میشوند توصیه می شود از کرم ها و داروهایی که به بازسازی پوست کمک میکند استفاده کنند و به مدت ۳ روز در تابش نور خورشید قرار نگیرند.(عوارض میکرونیدلینگ صورت)

آیا همه افراد میتوانند از میکرونیدلینگ استفاده کنند؟

میکرونیدلینگ در درمان انواع مشکلات پوستی موثر است. اما افرادی که دارای مشکلات و بیماری های خاصی هستند بهتر است از این روش استفاده نکنند.

از جمله این مشکلات و بیماری ها میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
  • افرادی که تحت پرتو درمانی یا اشعه درمانی قرار گرفته اند.
  • افرادی که دارای زخم، جوش و یا آکنه فعال هستند.
  • افرادی که دارای عفونت و یا تبخال روی پوست خود می باشند.
  • بانوان باردار
  • بیماران دیابتی
  • بیماران هموفیلی و بیمارانی که داروهای ضد انعقاد خون استفاده میکنند.  (عوارض میکرونیدلینگ صورت)
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 227
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 6
  • تعداد اعضا : 0
  • آی پی امروز : 10
  • آی پی دیروز : 3
  • بازدید امروز : 12
  • باردید دیروز : 5
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 1
  • بازدید هفته : 12
  • بازدید ماه : 192
  • بازدید سال : 3,880
  • بازدید کلی : 11,687